Zmagovalec mestnih obračunov.

C70e iz družine S-BIKES. 

Električna kolesa že zavzemajo mestna središča po celem svetu. Predstavljajo zdravo in hkrati čistejšo alternativo vožnji s prevozom ter omogočajo večjo svobodo gibanja. Ne glede na to, koliko vzponov in kako zelo oddaljene ciljev morate doseči. C70e je ustvarjen, da postane zmagovalec vseh mestnih obračunov.

Z izjemno nizko vstopno višino omogoča vožnjo ljudem vseh starosti in gibalnih spretnosti, saj poenostavlja gibanje. Hkrati pa s skrito baterijo LG odlično prikriva svoj električni karakter. Po zaslugi zmogljivega motorja Bafang boste občudovali pospeške in nizko porabo energije.

Cena: 1.569 EUR
Akcijska cena: 1.449 EUR

Zakaj izbrati C70e?

Ustvarjen za mesto

C70e je razvit in ustvarjen za mestno uporabo. Energetsko učinkovite pnevmatike so opremljene z odsevnim robom za boljšo vidljivost ponoči. Serijsko je kolo opremljeno z LED svetili, da boste lažje vozili tudi v mraku.

Enostavno upravljanje in uporaba

C70e za svoje delovanje uporablja tehnologijo S-BIKES iQ. Enostaven uporabniški vmesnik je preprost za uporabo in hkrati učinkovit. Za lažje upravljanje z energijo in maksimalen želeni doseg.

Dizajn S-BIKES

C70e združuje nezamenljiv dizajn blagovne znamke S-BIKES. Kakovosten aluminijast okvir je zasnovan, da navduši z izgledom, lahkotno vodljivostjo in enostavnim upravljanjem kolesa.

Pametne rešitve S-BIKES

C70e nadaljuje tradicijo pametnih rešitev v kolesarstvu. Sedež je opremljen z dodatnim držalom, ki omogoča lažje prestavljanje kolesa, ko le to ni v uporabi. Po zaslugi lahkega okvirja in integrirane baterije je skupna teža kolesa le 21 kg. V kombinaciji z elektro motorjem ste v mestu zlahka kos vsakemu nasprotniku.

Najudobnejše mestno kolo

Oprema modela C70e je zasnovana tako, da v vožnji z električnim kolesom maksimalno izkoristite vse prednosti elektrike in hkrati uživate v enostavnosti uporabe mestnega kolesa. Za maksimalno udobje je kolo opremljeno s prednjim amortizerjem s hodom 4 cm, vzmetenim gel sedežem. Zakrivljeno krmilo pa omogoča bolj naraven položaj.

Najboljše komponente

C70e združuje vse do sedaj znane prednosti koles S-BIKES. Opremljen je s komponentami vodilnih svetovnih proizvajalcev, kot so Shimano, LG, Bengal in BAFANG. Podjetje Bafang je vodilni proizvajalec in razvijalec motorjev ter komponent za e-mobilnost. Podjetje je prisotno v Evropi, na Kitajskem in v ZDA. Več kot 10 let že razvijajo komponente za električna kolesa.
Spoznaj lastosti modela C70e

Lastnosti, ki prepričajo.

Mestno električno kolo C70e vas bo prepričalo, ker navdušuje z:

 • Čisto nova oblika. Boljši na čisto vseh področjih.
 • Enostavno vstopanje zaradi izjemno nizke vstopne višine – priporočljiv za dame in gospe.
 • Vrhunska uporabniška izkušnja – preprosto upravljanje in vožnja.
 • Najudobnejše mestno električno kolo s prednjim vzmetenjem in vzmetenim gel sedežem z ročajem. Prilagodljivo krmilo Alu Zoom omogoča optimalno namestitev za različne velikosti.
 • Nov 36V / 250W motor BAFANG – vrhunski elektro motor.
 • S-BIKES iQ za preprosto upravljanje z energijo in 9. stopnjami pomoči.
 • Praktičnost in lepota sta združena v eno – okvir s skrito baterijo in nezamenljivim S-BIKES oblikovanjem.
 • Bogata serijska oprema – prednja in zadnja luč, prtljažnik.
 • 2 kg lažji od predhodnika. Tehta samo 21 kg.
 • Visoko zmogljive hidravlične zavore BENGAL s perforiranimi diski spredaj in zadaj omogočajo hitro zaviranje in učinkovito zaviranje brez napora.
 • Doseg kolesa je 50 km v EKO načinu, ki ga zlahka presežete tudi za 20 km
 • Pnevmatike KENDA Reflex z odsevnim trakom omogočajo večjo varnost in vidljivost kolesarja tudi ponoči.
Kupite S-BIKES z brezplačno dostavo

Zakaj izbrati električno kolo?

Sodoben način življenja in gibanja ustvarja nove oblike prevoza. Električno kolo je tako najsodobnejši med njimi. Tehnika vožnje je enaka, kot pri običajnem kolesu, le manj naporna in hitrejša po zaslugi električnega motorja. Ta vam v kombinaciji s tehnologijo S-BIKES iQ pomaga hitreje in udobneje doseči hitrost 25 km/h. Končno se lahko na cilj pripeljete precej hitreje in brez nepotrebnega potenja. In to s kolesom.

Pozabite na naporne klance, ki so vas do sedaj utrujali in vam jemali voljo do kolesarstva. Tudi močan proti veter je po zaslugi električne pomoči zanemarljiv. Električno kolo ni le prevozno sredstvo. Je znanilec nove dobe mobilnosti in sodobnega življenjskega sloga. Električna kolesa po svetu postavljajo močno alternativo javnemu prevozu in vožnji z avtomobili.

Kako se polni baterija?

Kako poteka polnjenje?

Polnjenje baterije je hitro in enostavno, preko običajne hišne električne vtičnice z napetostjo 230V. Polnjenje traja do 5h, odvisno od izpraznjenosti baterije. Polnilnik baterije ima vgrajeno tudi funkcijo ohranjanja baterije, tako da vas kolo vedno pričaka pripravljeno. Doseg kolesa s polno baterijo je lahko tudi do 70 km.

Zmogljivost baterije: 10200 mAh
Proizvajalec baterije: LG
Maloprodajna cena nove baterije: 399 EUR z ddv

Kaj je S-BIKES iQ?

S-BIKES iQ

Kolesa S-BIKES so opremljena s sodobno elektroniko S-BIKES iQ, ki nadzira delovanje kolesa in elektro motorja, ki pomaga uporabniku pri vožnji. Različni programi pomoči omogočajo tudi različen doseg in maksimalno potovalno hitrost. Večjo maksimalno hitrost je mogoče doseči s programi z več pomoči. Večjo razdaljo pa s programi z manj pomoči motorja.

Nova generacija sistema S-BIKES iQ je bila razvita v sodelovanju s proizvajalcem motorjev BAFANG, ki velja za vodilnega na področju razvoja električnih motorjev. Elektronika izklaplja motor ob zaviranju in samodejno prilagaja moč motorja glede na hitrost vrtenja pedal. Za optimalno delovanje in najbolj enostavno kolesarjenje skrbi kontrolna enota, ki nenehno preračunava podatke iz senzorjev v gonilki in v zavorah. Hitro in neopazno za uporabnika. Da je vaša uporabniška izkušnja lahko res najboljša.

O znamki S-BIKES

Kolesa S-BIKES

S-BIKES je slovenska blagovna znamka podjetja Špan d.o.o. Pri snovanju in razvoju koles sodelujemo z največjim kitajskim premium proizvajalcem koles – ZheJlang Apollo. Z lastnim razvojnim centrom na Kitajskem nam omogočajo uresničitev naše vizije. Vsa kolesa S-BIKES so narejena po strogih standardih in so rezultat številnih tehničnih ter programskih inovacij. Pri razvoju koles želimo slediti samo enemu cilju: strankam ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo. Številne zadovoljne stranke blagovno znamko S-BIKES postavljajo med najbolj prepoznavne v naši regiji na svojem področju. Kolesa S-BIKES nastajajo na proizvodni liniji skupaj s kolesi priznanih blagovnih znamk.

Kakšna je oprema?

Serijska oprema C70e:

 • Visoko zmogljive hidravlične zavore BENGAL s perforiranimi diski spredaj in zadaj,
 • lahka aluminijasta platišča,
 • prednje vzmetenje s centralno vzmetjo in hodom 4 cm,
 • prilagodljivo krmilo Alu Zoom omogoča optimalno namestitev višine in kota krmila,
 • elektro motor 36V / 250W motor BAFANG z omejitvijo hitrosti na 25 km/h,
 • 7 stopenjski SHIMANO menjalnik,
 • integrirana baterija LG (36V) s 10,2 mAh in z dosegom 50 km,
 • enostavni potovalni računalnik S-BIKES iQ z 9 stopnjami pomoči in LED osvetlitvijo,
 • pnevmatike KENDA Reflex z odsevnim trakom,
 • opozorilni zvonec,
 • zadnji prtljažnik z vzmetjo,
 • LED zadnje luči in LED prednji žaromet z odsevnikom,
 • po višini prilagodljiv komfortni gel sedež z vzmetjo za blažitev sunkov med vožnjo,
 • prilagodljiva opora kolesa (tačka),
 • aluminijast okvir kolesa S-BIKES C70e,
 • skupna teža kolesa z opremo: 21 kg.

Spletni nakup

Veseli nas, da ste se odločili za nakup kolesa S-BIKES C70e. Izpolnite spodaj želene podatke in izkoristite brezplačno dostavo na vaš dom.

Podatki o kupcu:

S klikom na "Oddaj naročilo" se strinjate s splošnimi pogoji nakupa.

Generalni zastopnik:

Špan d.o.o.

Tržaška 547
1351 Brezovica pri Ljubljani
T: 01 365 81 46
E: trgovina.koles@span.si

Prodaja in servis:

Kolesarski center Špan

Tržaška 547
1351 Brezovica pri Ljubljani
T: 01 365 80 94
E: trgovina.koles@span.si