Kolesa nove generacije.

Zložljivo električno kolo S-BIKES F50e je postavilo nove standarde mobilnosti. Ker vsakem koraku razmišljamo širše smo se odločili razširiti družino koles S-BIKES. Z napredno tehnologijo S-BIKES iQ smo za vas pripravili novo generacijo koles za vstop v svet doživetij električne mobilnosti.

Električna kolesa S-BIKES vam bodo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo po zaslugi koles S-BIKES dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi.

Spoznaj vse modele S-BIKES

Zakaj električno kolo?

Sodoben način življenja in gibanja ustvarja nove oblike prevoza. Električno kolo je tako najsodobnejši med njimi. Vožnja poteka enako, kot pri običajnem kolesu. Le da je manj naporna in hitrejša po zaslugi električnega motorja. Ta vam v kombinaciji s tehnologijo S-BIKES iQ pomaga hitreje in udobneje doseči hitrost 25 km/h. Končno se lahko na cilj pripeljete precej hitreje in brez nepotrebnega potenja. In to s kolesom.

Pozabite na vzpone, ki so vas do sedaj utrujali in jemali voljo do kolesarstva. Tudi močan protiveter je po zaslugi električne pomoči zanemarljiv. Električno kolo ni le prevozno sredstvo. Je znanilec nove dobe mobilnosti in sodobnega življenjskega sloga. Električna kolesa po svetu postavljajo močno alternativo javnemu prevozu.

Spoznaj koncept S-BIKES

Koncept S-BIKES

Kolesa S-BIKES predstavljajo inovativen koncept kolesarjenja. Na glavo postavljajo, kako smo bili do sedaj navajeni uporabljati kolo. S pomočjo zmogljivih elektro motorjev nam namreč omogočajo vožnjo in vzpone brez napora. S kolesi S-BIKES tako hitro dosežemo želeno potovalno hitrost 25 km/h. S pomočjo uporabniškega vmesnika s potovalnim računalnikom in naprednim sistemom S-BIKES iQ lahko določamo več stopenj delovanja električne podpore. Pospešek, ki ga z električnimi kolesi dosežete, vam bodo zavidali tudi profesionalni kolesarji. Športni način vam omogoča maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške. Na drugi strani vam program ECO omogoča maksimalni domet z enim polnjenjem. Samo polnjenje je hitro in enostavno, saj poteka preko običajne hišne električne vtičnice.

Zakaj so kolesa S-BIKES tako posebna?

Zakaj so kolesa S-BIKES tako posebna?

Največja posebnost koles S-BIKES je elektronika, ki nadzira delovanje kolesa. Imenujemo jo S-BIKES iQ in predstavlja možgane koles S-BIKES. S pomočjo tipal zaznava stanje kolesa in komunicira z elektro motorjem, ki določa moč električne pomoči. Sistem je nadgradnja prve generacije (system ECO-SPORT) in omogoča še bolj tekočo vožnjo ter optimiziran domet.

Spoznaj vse modele S-BIKES

Generalni zastopnik:

Špan d.o.o.

Tržaška 547
1351 Brezovica pri Ljubljani
01 365 81 46
veleprodaja@span.si

Kolesarski center Špan

Tržaška 547
1351 Brezovica pri Ljubljani
t: 01 365 80 94
e: trgovina.koles@span.si