O S-BIKES

S-BIKES je koncept sodobne mobilnosti in odgovarja na izzive današnjega časa. Kolesa S-BIKES združuje atraktiven design, kvalitetna oprema in izdelava ter edinstvena uporabniška izkušnja. Upravljanje je preprosto in naravno. Tako, kot smo to vajeni pri običajnih kolesih.

S-BIKES je slovenska blagovna znamka električnih koles. Ustanovitelj znamke je podjetje Špan d.o.o., ki s svojim pionirskim duhom deluje že od 1982. Najprej kot malo garažno podjetje za zaščito podvozij, se je kasneje razvilo v vodilnega ponudnika pnevmatik v Sloveniji. Danes je Špan d.o.o. sodobno podjetje, ki pooseblja mobilnost na vseh ravneh, kjer ima pomembno mesto prav znamka S-BIKES.

Vizija je postala resničnost.

Vizija električnih koles S-BIKES je nastala leta 2015. Ob povezovanju z največjim kitajskim premium proizvajalcem in razvijalcem koles, smo kmalu izdelali prve prototipe. Prvi model serijske proizvodnje je bil model Smart 01. Zložljivo električno kolo, ki postal prvi model blagovne znamke S-BIKES.

Ob številnih uporabniških izkušnjah, novinarskih testiranj in testiranj razvojne ekipe kmalu pride do nove generacije koles: nastane družina električnih koles S-BIKES z modeli F50e, C70e in C90e.