Urbana legenda.

Od trenutka, ko se boste usedli na S-BIKE vam bo jasno, da česa takega še niste občutili. Zložljivo električno kolo F50e vam bo za vedno spremenilo pogled na kolesarjenje. Potovanja bodo dobila novo razsežnost in še tako oddaljeni kraji bodo za vas postali lahko dosegljivi. S-BIKES F50e odlikuje lahko aluminijasto ohišje. Celotno električno kolo tako z baterijo in vso opremo tehta manj kot 22 kg. Po zaslugi zmogljive baterije priznanih proizvajalcev Samsung ali LG vam pomaga pri vaši vožnji kar 65 km daleč v ECO načinu s samo enim polnjenjem. Polnjenje je enostavno. preko običajne hišne električne vtičnice.

Cena: 1599 EUR
Akcijska cena: 1.496,66 EUR

Več o konceptu
Spletni nakup z brezplačno dostavo
012A8920

Koncept F50e.

F50e na glavo postavlja dosedanje navade uporabe kolesa. S pomočjo zmogljivega elektro motorja namreč omogoča vožnjo in vzpone brez napora. Z F50e hitro dosežemo želeno potovalno hitrost 25 km/h. S pomočjo enostavnega uporabniškega vmesnika S-BIKES iQ lahko določamo eno izmed kar petih stopenj pomoči, ki nam jo nudi elektro motor. Pospešek, ki ga z električnim kolesom dosežete, vam bodo zavidali tudi profesionalni kolesarji. S kolesom S-BIKES F50e se lahko s pomočjo motorja in baterije vozite do 65 km. Omogoča maksimalno zmogljivost in izjemne pospeške. Na drugi strani pa eko program v 1.stopnji pomoči omogoča doseganje maksimalne razdalje s samo enim polnjenjem, ta lahko preseže 65 km.

Kako se kolo polni?

Polnjenje baterije.

Polnjenje baterije je hitro in enostavno, preko običajne hišne električne vtičnice. Polnjenje traja do 5h, odvisno od izpraznjenosti baterije. Baterijo s ključem lahko odklenete in vzamete iz kolesa. Polnite jo lahko kjer koli. Kolo ostane parkirano v garaži, baterijo pa medtem polnite v vaši dnevni sobi. Preprosto in praktično.

Zmogljivost baterije: 7800 mAh
Proizvajalec baterije: Samsung ali LG
Maloprodajna cena nove baterije: 285 eur z ddv

Zakaj izbrati novi F50e?
IMG_0215

Zakaj izbrati novi F50e?

F50e je prenovljena različica modela Smart 01, našega prvega električnega kolesa S-BIKES. Novi model je plod izboljšav in predlogov kupcev, ki smo jih uspešno vključili v proces nadgradnje. Kot glavna novost je možnost dobave v dveh barvah. Poleg tradicionalne S-BIKES grafitne barve v sijajni tehniki barvanja je na voljo tudi v perla beli barvi. Ta poskrbi za atraktiven izgled in je pisana na kožo ljudem, ki iščejo kolo kot stilsko ikono. Od večjih modelov S-BIKES je tudi najmanjši F50e dobil sodobno elektroniko S-BIKES iQ. Ta omogoča bolj tekočo vožnjo in optimiziran domet. Izboljšali smo tudi sam okvir. Ta je dobil dodatna držala za sedež, ki je posebej oblikovan za zložljivo električno kolo F50e. Spremembe so tudi na opori kolesa – podporni tački za postavitev kolesa. Le ta je premaknjena na zadnji del kolesa, je nastavljiva po višini in omogoča lepše in enostavnejše zlaganje, hkrati pa ne ovira premikanja pedal. Novo je tudi po višini nastavljivo krmilo, ki ima odslej tudi merilno skalo za preprostejšo določitev višine. Modeli z vgrajenimi blatniki imajo novo generacijo svetil S-BIKES LED. Prednji žaromet, zadnja luč in osvetlitev potovalnega računalnika je sedaj enotna in se vklopi samo z enim dotikom stikala. Novost sta tudi ojačana aluminijasta obroča koles, ki omogočata nekoliko višjo nosilnost, to je skupno težo uporabnika s tovorom, do 120 kg.

Kakšna je serijska oprema kolesa?

Serijska oprema

 • LED sprednja luč in LED zadnja luč,
 • perforirane visoko zmogljive mehanske disk zavore,
 • 3-kraka 20” lita platišča v mat črnem izgledu,
 • 7 stopenjski menjalnik SHIMANO s ščitnikom,
 • potovalni računalnik,
 • USB vtičnica,
 • upravljalnik S-BIKES iQ s petimi stopnjami delovanja,
 • integriran opozorilni zvonec,
 • zložljiva pedala,
 • prednje vzmetenje,
 • baterija Samsung ali LG (36V, 7800 mAh),
 • zmogljiv 250W elektro motor,
 • zložljivo krmilo z možnostjo regulacije višine z merilno skalo,
 • po višini prilagodljiv komfortni sedež,
 • prednji in zadnji blatnik,
 • prednja in zadnja luč,
 • zložljivo ogrodje S-BIKES F50e.

Spletni nakup

Izdelek je na zalogi.

Veseli nas, da ste se odločili za nakup kolesa S-BIKES F50e. Izpolnite spodaj želene podatke in izkoristite brezplačno dostavo na vaš dom.

Podatki o kupcu:

Podatki o kolesu:


Grafitno siva

S klikom na "Oddaj naročilo" se strinjate s splošnimi pogoji nakupa.