POGOJI NAKUPA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje. Kupec lahko skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) odstopi od pogodbe v 15 dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga, si pridržujemo pravico odstopa od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov ali po telefonu.

NAROČILA

V naši spletni trgovini www.sbikes.si kupujete udobno in brez nepotrebnega tveganja. Vsi izdelki so predstavljeni z osnovnimi podatki in slikami. Če želite dodatne informacije ali potrebujete nasvet, nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto: info@sbikes.si ali po telefonu 01 365 80 94.

LASTNI PREVZEM

Blago lahko prevzamete v našem skladišču, na sedežu podjetja Špan d.o.o., Tržaška 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani.

DOSTAVA

Dostava znotraj Republike Slovenije je brezplačna za kolesa S-BIKES F50e, C70e in C80e PRO. Pri nakupih zaključenih do 16:45 ure, bo blago na vaš naslov dostavljeno do en dan po potrditvi nakupa. Pri nakupih zaključenih po 16:45 uri, pa bo blago na vaš naslov dostavljeno v 2 dneh. Dostava je varna in zanesljiva preko lastne dostavne službe ali kurirske službe. Obstaja možnost, da kakšnega naročenega artikla ni na zalogi. V takem primeru, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti info@sbikes.si ali po telefonu 01 365 80 94 in sporočili vam bomo dobavni rok.

REKLAMACIJA IN VRAČILO IZDELKOV

Za izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Artikli imajo garancijo proizvajalca, uvoznika oziroma prodajalca. Ob uveljavljanju garancije priložite originalni račun in garancijski list.

Kupec ima skladno s 43. členom Zakona o varstvu potrošnikov ZVPot-UPB2 pravico do odstopa od pogodbe oziroma naročila. Kupec mora v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Stroške vračila blaga krije stranka. Kupcu bomo v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga povrnili vrednost vrnjenega blaga z nakazilom na tekoči račun.

CENE IN PLAČILO

Vse cene so v EUR.
Pri dostavi je možno plačilo po predračunu ali pa plačilo z gotovino, ki ga poravnate dostavljalcu. Pri lastnem prevzemu, je možno plačilo po predračunu ali plačilo z gotovino in večino plačilnih in kreditnih kartic. Več o načinih plačila si preberite tu. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri nakupu v spletni trgovini.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na spletnem portalu www.sbikes.si, bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja spletnega portala. Podatki so varovani v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Podatki uporabnikov spletnega portala v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

REGISTRACIJA

Registracija ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini sbikes.si je nujen in potreben izključno samo za pravilno in ažurno izvajanje uporabniških storitev.

VARNOST NAKUPOVANJA

Nakupovanje v spletni trgovini sbikes.si je popolnoma varno. Blago plačate ob prevzemu, ali po predračunu na pošti ali banki oz preko spletne banke.

Z uporabo spletne trgovine sbike.si, ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

Hvala.